Myswisschoco.com
Your personalized swiss chocolate
“Why cannot customize a bar of chocolate with ingredients that I want?”
Tutto cominciò con questa semplice domanda.
Il resto divenne presto storia.
«At the beginning of 2009, while Sandro Glaus was eating a chocolate bar, he has got the idea of a business concept where customers could have customized their own 100% Swiss chocolate bars.
In September of same year, this business concept became real. The 7th December 2012 the first retail shop gets opened in SaoPaolo (Brazil) whit a direct licensee, followed in 2013 by 2 others shops and the first store in the format Shop-in-Shop.»
Un concept internazionale di negozi dedicati esclusivamente al cioccolato.
INTERNAZIONALIZZAZIONE
SVILUPPO RETE
FORMAZIONE
Definizioni strategiche per l’internazionalizzazione
Redazione della «Letter of Intent» (LOI) in inglese
Redazione della «Diclosure» in inglese
Redazione contratto internazionale di «Master» Franchisee in inglese
Supporto allo sviluppo rete internazionale
Formazione del Franchisor
Formazione del Master Franchisee in inglese